Home / Actualitate / In Neamț: A deschis ochii în timp ce vroiau sa o bage în groapă, a rostit câteva cuvinte băgându-i în sperieți pe toți, apoi a închis ochii pe vecie

In Neamț: A deschis ochii în timp ce vroiau sa o bage în groapă, a rostit câteva cuvinte băgându-i în sperieți pe toți, apoi a închis ochii pe vecie

În județul Neamț, cazul socant al tinerei care a deschis ochii la propria inmormantare, a facut inconjurul tarii.

Avea 20 de ani, era necasatorita si pastea oile pe munte. A ramas insarcinata cu un taran din sat. De rușine că va avea un copil din flori, fata si-a provocat singura un avort.
Ani mai tarziu, tanara s-a imbolnavit si a luat cu ea secretul pe lumea celalta.
In ziua inmormantarii, in timp ce rudele se pregateau sa o bage in groapa, fata a deschis ochii si a inceput sa vorbeasca, spre spaima tuturor.
„Parinte, parinte, vino incoance…nu te teme. Cu sfintia ta am treaba…Eu am facut un mare pacat in viata si m-am rusinat sa il spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa imi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am facut…”
Tanara si-a marturisit pacatul savarsirii avortului, in fata preotului.
Satenii s-au adunat ingroziti in jurul ei si au inceput sa o intrebe despre viata de dincolo, daca exista Rai si cum arata Dumnezeu.
„Cum este dincolo, nu pot sa va spun. Atat va pot spune, ca asa cum este aici, pe pamant, unde fiecare este scris la primarie cu tot ce are, tot asa si dincolo, fiecare este scris cu tot ce a facut, bun sau rau… Va rog cu lacrimi, sa fiti spovediti fiecare de toate pacatele, ca ce se dezleaga pe pamant, se dezleaga si in cer… Dincolo nu mai este pocainta si nici Maica Domnului nu se roaga pentru pacatosi. Tot ce ati facut pentru mine, rugaciuni si pomana sunt primite. Continuati!”, a mai spus ea, apoi a inchis din nou ochii si nu s-a mai trezit.
Poveste a fost transmisa din mosi-stramosi, fiind redata si de Arhimandritul Ioanichie Balan, in cartea „Istorioare duhovnicesti”.
Sursa: infoalert.ro

loading...

About Teste

Check Also

Como se llama el hermano enfermo de Hello Kitty????

loading... loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *