Home / Termeni de utilizare a site-ului www.MihailaStefan.Ro

Termeni de utilizare a site-ului www.MihailaStefan.Ro

1. Termeni
Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord să respectați acești Termeni site-ul web și condițiile de utilizare, toate legile și reglementările în vigoare, și sunt de acord că sunteți responsabil pentru respectarea tuturor legilor locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele continute in acest site sunt protejate prin dreptul mărcilor și a drepturilor de autor aplicabile.
2. Licența de utilizare
Se acordă permisiunea de a descarca temporar o copie a materialelor (video sau fotografii) pe site-ul web MihailaStefan.Ro pentru tranzitorie personale, non-comerciale care vizionează numai. Aceasta este acordarea unei licențe, nu un transfer de titlu, si sub aceasta licenta nu puteti:
modifica sau copia materialele;
utilizați materialele pentru orice scop comercial, sau pentru orice afișaj public (comercial sau non-comercial);
încercați să separe sau reverse engineering orice video de pe site-ul web MihailaStefan.Ro;
elimina orice drept de autor sau alte drepturi de proprietate notatiile din materiale; sau
transferă materialele către o altă persoană sau “oglinda” a materialelor de pe orice alt server.
Prezenta licență se va termina automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și poate fi reziliat de către MihailaStefan.Ro în orice moment. Dupa terminarea vizualizarii acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugă orice materiale descărcate în posesia dumneavoastră, fie în format electronic sau tipărit.
3. Disclaimer
sunt furnizate Materialele de pe site-ul web MihailaStefan.Ro “așa cum este”. MihailaStefan.Ro nu ofera garantii, explicite sau implicite, si declina si neaga orice alte garanții, inclusiv, fără a se limita la, garanțiile implicite sau condiții de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, sau non-încălcare a proprietății intelectuale sau altă încălcare a drepturilor. În plus, MihailaStefan.Ro nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web pe internet sau în alt mod cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate la acest site.
4. Limitări
În nici un caz MihailaStefan.Ro sau furnizorii săi răspund pentru orice daune (inclusiv, fără a se limita la, daune pentru pierderea de date sau profit, sau din cauza de întrerupere a activității,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe CalinAdrian. EU Site Internet, chiar dacă MihailaStefan.Ro sau un MihailaStefan.Ro reprezentant autorizat a fost notificat oral sau în scris, cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Pentru că unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite, sau limitări ale răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, aceste limitări nu se pot aplica pentru tine.
5. Revizii si Erata
Materialele care apar pe site-ul web MihailaStefan.Ro lui ar putea include tehnice, tipografice sau erori fotografice. MihailaStefan.Ro nu garantează că oricare dintre materialele de pe site-ul său web sunt corecte, complete sau curente. MihailaStefan.Ro pot face modificări la materialele conținute pe site-ul său, în orice moment, fără notificare. MihailaStefan.Ro nu, cu toate acestea, nici un angajament de a actualiza materialele.
6. Link-uri
MihailaStefan.Ro nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său internet și nu este responsabil pentru conținutul oricărui astfel de site legat. Includerea oricărui link nu implică aprobarea de către MihailaStefan.Ro a site-ului. Utilizarea oricărei astfel de site-ul web legat este pe riscul propriu al utilizatorului.
7. Site-ul Condiții de utilizare Modificări
MihailaStefan.Ro poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său web, în orice moment, fără notificare. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fie legat de versiunea curentă, apoi a acestor Termeni și condiții de utilizare.
Legea 8. conducere
Orice pretenție cu privire la site-ul web MihailaStefan.Ro lui vor fi guvernate de legile statului Spaniei, fără a ține cont de conflictul prevederilor legii.
Termeni și condiții generale aplicabile la utilizarea unui site web.
9. SAFEGUARD JURIDIC CLAUZA

loading...

Nu a permis achiziționarea, vânzarea sau schimbul de produs ilegal. Dacă detectăm orice mișcare sau care oferă utilizatorilor materiale implicate ilegale vor fi interzise în mod automat și au trimis informațiile (inclusiv IP și momente de conexiune) autorităților. De asemenea, se recomandă ca va exista 0 toleranta cu mesajele “sub acoperire” si ne luam libertatea de a șterge toate Video, Fotografii, Grupuri “, care încalcă termenii de utilizare și drepturile de autor” pe care le facem clar că ceea ce este oferit este de 100% originală, așa că înainte de a posta ceva în care aveți dubii, consulta Comitetul în prealabil cu administratorul sau moderatorii.

loading...

* Nerespectarea acestor reguli poate implica îndepărtarea din mesajul până la expulzarea a site-ului, prin pierderea dreptului de publicare.

* Oricine cu un video – imagine – Discoteca – remix – tema originala are dreptul de a face o copie de rezervă a acestui fișier pentru uz personal. In nici un caz, se va rupe legea dacă efectuați o copie de rezervă de fișier original. Această pagină facilitează numai aceste backup-uri.
Asistarea utilizatorul nu este o crimă.

* În orice caz, această pagină susține pirateria este mai mult, respinge în mod explicit și interzice link-ul pus ‘,, video sau fotografii de materiale cu drepturi de autor.

* Dacă intenționați să utilizați acest site și materialul dvs. ca epicentrul actelor tale ilicite și ilegale, locul greșit, și fiecare faptă rău îți va fi responsabilitatea dumneavoastră și în nici un caz de webmasteri și / sau partenerii săi.

* Ne rezervam dreptul de a interzice intrarea oricărui subiect pe site-ul nostru și la rândul său, își rezervă dreptul de a interzice utilizarea oricărui software și / sau informații.

* În cazul în care în țara dumneavoastră, acest tip de pagini este interzisă, tu și numai tu, sunt de vina pentru acest lucru. Dacă știți că nu se poate, nu pleca.

* Dacă accesați site-ul fără a accepta termenii de aici ¬ stabilite, ce încalcă codul 431.322.12 al Privacy Act de Internet, ceea ce înseamnă că nu se poate pune în pericol fiecare noastră – (e) – (ISP) sau orice companie sau persoană stocarea acestor fișiere, și ¬ ca incapacitatea de a urmări pe cineva în legătură cu acest produs, inclusiv familia, prietenii și / sau persoane fizice pentru a intra sau de a menține acest site. Orice dovadă care a obținut acces la această nepermisă proprietate privată, va BECONSIDERED ca urmare a furtului și a caracterului ilegal.

* COPPA – pentru copii Legea privind protecția confidențialității online

* TIPURI DE PEDEPSE

* Nerespectarea regulilor stabilite este considerată o atitudine contrară la http://www.MihailaStefan.Ro Forumului și, prin urmare, să se comporte sancțiuni. Administratorii își rezervă dreptul de a interzice accesul (ban) pentru persoanele care comit oricare dintre aceste infracțiuni.

* Când încalcă una dintre regulile forumului http://www.MihailaStefan.Ro, administratorii se aplică una (sau mai multe) din următoarele sancțiuni. Acestea afectează orice utilizator particular și clona același utilizator poate fi creat înainte sau după trecerea:

text specific -Stergem de la un utilizator (post)
-Move Firul la un subforum mai adecvat
-delete Întregul fir
utilizator -Warn printr-un text privat. Numai avertizează o dată. O a doua interdicție, temporară se aplică în mod automat.
-ban Temporar / utilizatorului / s care au încălcat norma. Interdicția poate fi o expulzare de o zi, 5 zile, 10 zile, o lună, trei luni, în funcție de gravitatea acesteia.
-ban Pe termen nelimitat la / user / os, care s-au rupt norma.
Administratorii -ORAȘUL își rezervă dreptul de a interzice IP-ului sau din contul de e-mail ori de câte ori se consideră necesar pentru a asigura respectarea interdicției.

* Utilizatorii vor fi notificați de sancționare pentru a încerca să intre pe site-ul. Acolo va specifica motivul pentru care aceste interzis

Vă mulțumim pentru ajutor, și să înțeleagă că, dacă standardele specifice sunt atât de stricte forum este pentru binele tuturor (ca) și pentru a încerca să prevină frauda, escrocherii. se bucura